Banden verkoop

Goede banden zijn van cruciaal belang voor uw veiligheid op de weg. Zonder goede banden is het namelijk veel eenvoudiger mogelijk om de controle over het stuur te verliezen met alle potentiële gevaren van dien. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een tijdige controle van uw banden uit te laten voeren. Deze controle kan volledig gratis gebeuren in onze werkplaats te Wormerveer.

 

Verkoop van nieuwe banden met onze online tool

Het kopen van nieuwe banden voor uw auto hoeft niet veel voeten in de aarde te hebben. U kunt hiervoor uitstekend gebruikmaken van onze online tool. Bovendien is het zoals reeds aangegeven steeds mogelijk om in onze werkplaats een controle te laten uitvoeren wanneer u twijfelt over de staat van uw banden. Vergeet u bovendien ook niet uw zomerbanden tijdig te vervangen door exemplaren die geschikt zijn voor in de winter? Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u het hele jaar door kunt rekenen op de best mogelijke veiligheid tijdens het autorijden.

 

Montage en afvoer oude banden inbegrepen

Kiest u er uiteindelijk voor uw nieuwe banden te kopen bij All Mobiel Cars? In dat geval voorzien wij niet alleen een gratis montage van uw banden, daarnaast is ook het afvoeren van uw oude banden (indien u dat wenst) inbegrepen.