Diensten bij AllMobielCars

VOOR ELK MERK EN MODEL

Bij All Mobiel Cars bent u van harte welkom voor onderhoud, reparatie, schade en onderdelen voor uw auto. Wij repareren elke behoefte van elk merk en model. Wij geven u altijd eerlijk advies over de verwachte kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, voordat wij de werkzaamheden uitvoeren en wat er wellicht in de toekomst nog gedaan moet worden.
Online afspraak maken

Bandenwissel

Elk jaar opnieuw kan er worden vastgesteld dat meer dan 3 miljoen Nederlanders er voor kiezen om hun zomerbanden in te wisselen voor winterbanden en andersom. Dat is niet voor niets, want elk type band is aangepast aan de periode van het jaar. Door te kiezen voor winterbanden geniet u bij een temperatuur die lager ligt dan 7 graden namelijk niet alleen van een tot wel 20 procent kortere remweg, daarnaast wordt ze zomaar eens met de helft verkort wanneer er sprake is van sneeuw (bij een snelheid van 50 kilometer per uur). Andere voordelen van rijden met winterbanden tijdens de winter zijn terug te vinden in een lager brandstofverbruik evenals meer grip bij natte en koude weersomstandigheden. Tijd voor een bandenwissel voor uw auto? Maak dan snel een afspraak!

Meer over bandenwissel

Private lease

Heeft u een mooie wagen gezien en wilt u deze graag op private basis leasen? In dat geval zult u natuurlijk verzekerd willen zijn van de meest interessante voorwaarden tegen de scherpste prijs. Op dit vlak kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. All Mobiel Cars biedt haar klanten namelijk de mogelijkheid aan om een private lease aan te gaan. We doen dit in samenwerking met onze partner DTC Lease. Op deze manier kunt u er altijd zeker van zijn dat uw private lease kan gebeuren tegen de prijs-kwaliteit interessantste voorwaarden.

Meer over private lease

Zakelijke lease

Zou u graag een zakelijk voertuig bij ons willen aanschaffen, maar wilt u deze graag op een financieel interessante manier leasen? In dat geval bieden wij van All Mobiel Cars u de perfecte oplossing. Wij bieden namelijk een zakelijke lease aan in samenwerking met onze partner DTC Lease. Op deze manier bent u steeds verzekerd van de beste voorwaarden voor uw zakelijke lease!

Meer over zakelijke lease

Autoschade herstel

Heeft u te maken met autoschade? In dat geval is onze autoschadeherstel dienst voor u beslist de moeite waard. Schadeherstel mag niet onderschat worden, het is namelijk een rasechte ambacht. Wij van All Mobiel Cars hebben een passie voor niet alleen metaal, maar ook aluminium en kunststof. Het vakmanschap van onze medewerkers zorgt er in combinatie met eigentijds gereedschap van topkwaliteit voor dat wij uitstekend geschikt zijn om het schadeherstel aan uw auto uit te voeren. Dit gebeurt overigens steeds volgens de fabrieksnormen waardoor u altijd bent verzekerd van de meest optimale veiligheid.

Meer over schade herstel