Werkplaats

Wij van All Mobiel Cars beschikken over een eigentijdse en volledig uitgeruste werkplaats waar we de meest uiteenlopende werkzaamheden uit kunnen voeren. Ondervindt u bijvoorbeeld een bepaald probleem met uw auto en wilt u dit laten oplossen? In dat geval beschikken onze ervaren en deskundige monteurs steeds over een efficiënte oplossing voor uw probleem. Ook wanneer uw auto nood heeft aan een kleine of een grote onderhoudsbeurt zult u kunnen vaststellen dat onze werkplaats daarvoor alles binnen handbereik heeft. Wilt u graag een afspraak maken voor een onderhoud of een herstelling van uw auto? In dat geval kunt u daarvoor steeds op een zeer eenvoudige manier gebruikmaken van onze online tool.

 

Voor welke diensten kunt u in onze werkplaats terecht?

De werkplaats van All Mobiel Cars is eigentijds en professioneel ingericht wat er voor zorgt dat er heel wat uiteenlopende werkzaamheden in kunnen worden uitgevoerd. Wilt u bijvoorbeeld uw banden laten controleren en / of vervangen, moet de olie van uw auto worden ververst of zou u graag uw auto willen tunen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien is ook een complete veiligheidsanalyse van uw voertuig mogelijk evenals het uitlezen van de boordcomputer. Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u er zeker van zijn dat uw auto in uitstekende gezondheid verkeert? In dat geval is hem in onze werkplaats binnenbrengen voor een vakantie check steeds een aanrader.

 

Laat uw auto klaarstomen voor de APK controle!

In onze werkplaats is tot slot alles voor handen wat is vereist om uw auto helemaal klaar te maken voor de APK keuring. Breng hem dus zeker binnen in onze garage en u zult merken dat uw voertuig zonder probleem door de APK kan worden geloodst. Zo hoeft u zich hier alvast geen zorgen meer over te maken!