Over ons

Wij van All Mobiel Cars zijn een familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1990. Ons familiebedrijf werd opgericht in Wormerveer waar wij ook tegenwoordig nog steeds zijn terug te vinden. Het bedrijf is inmiddels wel overgegaan van vader op zoon, maar de uitstekende service en scherpe prijs waar wij in de loop der jaren bekendheid door hebben weten te verwerven zijn zoals vanouds nog steeds de sterke troeven van ons bedrijf.

 

Een uitstekende klantvriendelijkheid

All Mobiel Cars vindt het belangrijk om ten allen tijde een uitstekende klanttevredenheid te kunnen garanderen. In ons pand op het Zuideinde van Wormerveer verwelkomen we graag iedereen die op zoek is naar de best mogelijke service en prijs-kwaliteitverhouding voor zijn of haar auto. Het éénmalig verkopen van een auto is natuurlijk erg eenvoudig, maar het liefst beschikken wij over een tevreden en terugkerend cliënteel.

 

Merkonafhankelijk

All Mobiel Cars is een merkonafhankelijk bedrijf. Dit zorgt er in de praktijk voor dat wij onze klanten steeds het meest waardevolle en objectieve advies kunnen geven. U heeft er namelijk niets aan om een dure auto te kopen die u helemaal niet nodig heeft. Wilt u graag een beroep kunnen doen op een eerlijk en transparant bedrijf welke merkonafhankelijk is? Ook in dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres!

 

Ontdek ons ruime aanbod aan diensten voor uw auto!

Het is bij All Mobiel Cars ten allen tijde mogelijk om een groot aantal verschillende diensten af te nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van een klein of groot onderhoud? Of denkt u dat uw banden niet meer goed zijn en wenst u deze te laten vervangen? Of misschien moet de computer van uw voertuig wel worden uitgelezen? In al deze verschillende gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons totale aanbod aan diensten is echter nog heel wat uitgebreider te noemen waardoor er voor iedereen een oplossing naar wens kan worden aangeboden.